søndag 12. september 2010

En LO om blomsten min...

Inspirasjon har jeg hentet fra Prima sin idebok som er kommet ut i butikkene nå. Ark og pynt er i hovedsak fra Prima. Bokstavene er gave fra Vibekke:)))


Boken kan på det varmeste anbefales... til dere som liker blomster, blonder, Prima... så er dette midt i blinken. Den ser slik ut:


Ønsker dere alle en kreativ uke:)

5 kommentarer:

 1. Alle de nydelige blomstene i de flotte fargene komplenterte både mønsterarket og blomsten på bildet:)Det er alltid kjekt å være på scrappetreff, enten en er produktiv eller "bare" er sosial-og så får en så masse inspirasjon:) Lykke til med minialbumet, gleder meg til å se;)

  SvarSlett
 2. Så nydelig LO'en din ble!!

  Her har vi mini scrappetreff i dag bare vi to, hehe. Gleder meg til å møte deg igjen på scrappetreff!

  SvarSlett
 3. Nydelig LO, og så gøy med treff! :-) Ønsker deg en fin uke :-)

  Hilsen Vibeke

  SvarSlett
 4. LOèn din ble utrolig vakker Bente! Farger, motiv pynt, alt harmonerer så perfekt! Morsomt å se deg scrappe en LO, og så anderledes som denne ble i forhold til minialbumene dine. GLEDER MEG MASSE TIL Å SE DEG SCRAPPE FLERE LOÈR :))) Takk for en utrolig hyggelig dag i går... Innspirasjonen kom tilbake, og godt var det :)
  Stor klem!

  SvarSlett
 5. Den LO var helt nydelig, gjør ikke noe om en ikke blir ferdig bare inspirasjonen er til stede etter på....da blir det mere fart over det hjemme.Klem Anna

  SvarSlett