mandag 1. mars 2010

Og et lite album til...

Her er noen bilder fra albumet som jeg har kallt "Den lille kose boka"


Har i hovesak brukt matavfallsposer, papp som jeg har malt med gesso... div. pynt fra Sassafras Lass, October Afternoon, Prima...

8 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig hilsen Bente. :) Har tenkt mye på deg i det siste vet du! ♥♥

  Nydelig album du har laget, det er du bare helt RÅ på altså!!

  Håper vi sees snart!
  Klem fra Maren :] ♥

  SvarSlett
 2. Det er disse dagene som er livet! derfor MÅ vi huske på å nyte øyeblikkene!! Sette de vi er glade i i fokus, og ikke minst huske oss selv oppi alt dette!!
  Jeg brukte ArtJournalen min mye i min tøffe pappatid...
  Gode varme klemmer fra meg, Bente!!

  SvarSlett
 3. Glemte å si, at det minialbumet var utrolig lekkert!! Masse flott inspirasjon å hente!! klems

  SvarSlett
 4. Hjelpes tid så flott albumet ditt blei Bente... Du er så utrolig knallgod på disse små bøkene. Gjett om Ida kommer til å masse nydelig hun kan bruke til å misses barndommen sin etterhvert da... HERLIG!
  Du har virkelig fått mye i det siste... og det med haug på, men du har og en egen evne til å reise deg, så nå er det bare å krysse fingrene for at det verste er over... på en stund iallefall.
  Tusen takk for gode ord om meg også i bloggen din, du er strekt delaktig i at jeg ble med i det designteamet der... uten din oppbacking og hjelp hadde jeg nok ikke hevet meg uti det... spå takk igjen <3
  Stoor klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Velkommen inn til meg Bente når du vil!!! Og her får du en cyber-KLEM for pappan din og onkelen din! Livet er tøft til tider, viktig å glede seg på gode dager!!!

  Du kan da visst scrappe du også!!! Herlige minialbum som ligger i trådene under her! Kommer å kikker en annen gang også jeg! :)

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kort du har fått hos Maren og nydelig album du har laget :) Gjør vel ingenting om en bruker liitt tid på prosjekter så lenge en koser seg underveis?

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Så heldig du er som får et så fint kort, tydlig at du blir satt pris på.....artig det albumet du har laget.Har lagt meg som følger av bloggen din, synes det er mye fint her.
  Ha en fin søndag.
  Hilsen Ellinore.

  SvarSlett
 8. Kjempenydelig kort du fikk. Og så fint at du har så herlig venninne som gjør deg glad. Ingen ting er som å ha noen som gjør hverdagen lysere.

  Du har utrolig mye fint her. Elsker å titte i bloggen din.

  Ha en fin helg.
  Hilsen Marianne

  SvarSlett